Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Eylül 2021 tarihinde düzenlenen lansman ile Kırıkkale’ye yapılacak olan 20 dev projeyi tanıtmıştı. Birçok farklı projenin tanıtıldığı lansmanda en çok dikkat çekenlerden biri de belediye otobüsü projesi olmuştu. Başkan Saygılı, 18 adet halk otobüsünün belediye bünyesine dahil edileceğini belirtmişti. 24 Şubat 2022 tarihi itibariyle 18 otobüsten 4’ü Kırıkkale’ye geldi. 36 yolcu kapasitesine sahip, engelli dostu otobüslerin geri kalanının 27 Şubat Pazar günü Kırıkkale geleceği belirtildi.
Tüm halk otobüslerinin Kırıkkale’ye gelmesinin ardından Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenecek olan törenle araçların tanıtımı yapılacak. Törenin ardından ise 18 adet halk otobüsü Kırıkkaleli vatandaşların hizmetine sunulacak.
Öte yandan üzerinde Kırıkkale Belediyesi logosunun yer aldığı belediye otobüsleri yollarda görüntülendi. Bir vatandaş tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde, video kaydı alan vatandaşın ‘Hayırlı olsun Kırıkkale’ye’ dediği duyuldu. Otobüsün yer aldığı video Kırıkkaleli vatandaşlar tarafından sosyal medyada paylaşıldı.
Kırıkkale Belediyesinden memurlarına rekor artış
Otomobilde mahsur kalan bebeği itfaiye kurtardı
Kırıkkale Belediyesinden açık hava sineması
Kırıkkale'nin En İyi Haber Sitesi yasal ve tarafsızlık bir şekilde yayın hayatına emin adımlarla devam ediyor. kirikkalem.net, Kırıkkale haberleri, Kırıkkale güncel Kırıkkale haberleri, son dakika Kırıkkale haberi ve gelişmeleri, Kırıkkale hava durumu, Kırıkkale namaz vakitleri ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Kırıkkalespor haberlerini okuyucuları ile anlık buluşturur.
kirikkalem.net
kirikkalemnet@gmail.com
-
-