• Dolar
    27.386
  • Euro
    29.066
  • Ç.Altın
    2.760
  • Altın
    1.630
KIRIKKALE
23°

Polisgücünden Avrupa Şampiyonasında 2 madalya

Kırıkkale Lider Polisgücü Spor Kulübü, Avrupa Kickboks Şampiyonası’nda büyük başarıya imza attı.


İstanbul’da 25 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Kickboks Şampiyonası’nda Kırıkkale’yi temsil eden Lider Polisgücü Spor Kulübü büyük bir başarıya imza attı. Avrupa şampiyonasında Gençler Pointfighting 94 kilogramda Cihan Aksun Avrupa Şampiyonu olurken, Gençler Pointfighting +94 kilogramda Kürşad Ali Topal ise Avrupa 3’üncüsü oldu.

 

Sporcuların başarısının ardından açıklama yapan Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Talat Akbulut, “İki sporcu ile katıldığımız Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasında Cihan Aksun Avrupa Şampiyonu ve Kürşad Ali Topal Avrupa 3.sü olmuştur. Sporcularımızı, Milli takım antrenörümüz Mustafa Ayten ve Hocaların hocası Adem Ayten Hocamızı kutluyorum” dedi.

 

Milli takımlar Baş antrenörü Mustafa Ayten, “Avrupa Gençler, Yıldızlar, Minikler Kickboks Şampiyonası 25 Ağustos-3 Eylül arasında İstanbul’da devam eden Şampiyonada Lider PolisGücü Kickboks Spor Kulübü sporcularımızdan Avrupa Şampiyonu ve Avrupa 3. dereceleri çıkartmanın gururunu yaşıyoruz. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğümüze, Kırıkkale Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gençler Pointfighting 94kg Avrupa Şampiyonu

Cihan Aksun, Gençler Pointfighting +94kg Avrupa 3. Kürşad Ali Topal’ı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16656

Hakkımızda

Kırıkkale'nin En İyi Haber Sitesi yasal ve tarafsızlık bir şekilde yayın hayatına emin adımlarla devam ediyor. kirikkalem.net, Kırıkkale haberleri, Kırıkkale güncel Kırıkkale haberleri, son dakika Kırıkkale haberi ve gelişmeleri, Kırıkkale hava durumu, Kırıkkale namaz vakitleri ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Kırıkkalespor haberlerini okuyucuları ile anlık buluşturur.

Sayfalar

İletişim

kirikkalem.net

kirikkalemnet@gmail.com

-

-